Nieuwsbrief – februari 2018

Hofstede De Blaak wint Restaurant Award 2018!

Dit jaar zijn wij opnieuw door de 500 beste chefs van Nederland genomineerd in de categorie “beste prijs/kwaliteit Restaurant”.


Met dank aan de inzet van ons team is het dit jaar wederom gelukt om de prijs in de wacht te slepen!! Wij zijn hier dan ook ongelofelijk trots op. In 2016 waren wij al eens de gelukkige winnaar en ook dit jaar mogen wij ons weer aan deze top bevinden.

Zie hier het filmpje wat gemaakt is tijdens de uitreiking van de prijs, gekozen door de top chefs van Nederland.

Onze wijnkaart heeft goed gescoord, in de nieuwe uitgave van de Grootspraak (de restaurantgids voor de wijnliefhebber) hebben wij weer een extra trosje verdient en zitten we inmiddels op vier trosjes van de vijf haalbare. Daarbij hebben wij een hartje wat betekent dat wij tot de ‘favoriete’ restaurants behoren.
Onderstaande het leuke stukje dat over ons is geschreven:

Mooi authentiek Engels landhuis dat in zijn huidige vorm uit 1907 dateert. Smaakvolle gerechten, fijne combinaties , veel lokaal en een aangename Aziatische touch.
Als je een menu neemt eet je heerlijk voor een heel aantrekkelijke prijs. Originele en interessante wijnen in het arrangement, voor slechts €5,50 per glas., het ‘BOB’-arrangement is zelfs maar 3 euro per glas.
De open wijnen voor €5,50 tot €6,50 per glas zijn al even origineel.

Geweldig. Uitstekende wijnkaart met zowel mooie duurdere wijnen, als fraaie en betaalbare flessen. Allemaal voorzien van een uitstekende beschrijving. Zo hoort het dus. Het eten is hier voortreffelijk, de wijnbeleving heel goed. Trosje erbij.

Samen met onze Bib Gourmand van Michelin , de vermelding in de lekker bij de top 500, en de Gault Millau, hebben we onszelf weer uitstekend op de kaart gezet en mag u dit jaar weer hoge verwachtingen van ons hebben.

Sinds 15 januari hebben wij een nieuw menu voor u samengesteld, deze kunt u inzien op onze website. Graag verwelkomen wij u in ons restaurant om dit heerlijke menu te ervaren, maar natuurlijk kunt u ook een van de andere menu’s kiezen of à la carte eten.

Met vriendelijke groet,
Namens team Hofstede de Blaak,
Angelo Autiero & Mark van Hooijdonk.

 

***  Tijdens Carnaval zijn wij gewoon geopend  ***