Faciliteiten

Hofstede de Blaak heeft een terras in de stijl die bij de hofstede past. De Engelse taxus tuin biedt beschutting en privacy als men daar bijvoorbeeld na een fietstocht of wandeling heerlijk wilt uitrusten. Ook wordt daar s’ zomers de lunch of het diner geserveerd.

De Hofzaal biedt ruimte aan 100 tot 150 gasten en de Raadszaal is geschikt voor gezelschappen tot 70 personen. Voor bruiloften, recepties en bedrijfspresentaties is dit een ideale plek, zeker omdat de Hofstede erg makkelijk te bereiken.

r1

Bij Hofstede de Blaak kunt u feesten vieren tot maximaal 200 personen. Voor gezelschappen van 20 tot 200 personen heeft U een schitterende locatie om te feesten. Aangepast aan Uw specifieke wensen maken wij Uw feest tot een fijne herinnering.

tafels

U en uw gasten kunnen gratis gebruik maken van onze eigen parkeergelegenheid direct naast de deur.

Het absolute pronkstuk van Hofstede de Blaak is de Jachtzaal met zijn eikenhouten lambrisering. Hier, in dit oorspronkelijke woongedeelte is ons restaurant gevestigd.

Het aangrenzende park met diverse speeltoestellen biedt een prima gelegenheid voor de kinderen om even te spelen en voor een korte wandeling.

park01

Naast de Hofstede ligt een Jeu de Boule baan.